Współpraca z firmą Halagrada

Halagarda oferuje różne możliwości współpracy począwszy od codziennych dostaw świeżego pieczywa, dostaw produktów mrożonych dla sieci handlowych i sektora HoReCa oraz współpracę na zasadzie franszyzy

Franczyza: model współpracy i korzyści

Franczyza polega na udzieleniu Franczyzobiorcy prawa do produkcji i sprzedaży produktów pod marką Halagarda. W przypadku franczyzy, firma udostępnia partnerowi know-how, znak firmowy, koncepcje wizualizacji lokalu oraz oferuje pełne doradztwo techniczne i marketingowe. Ponadto Halagarda oferuje Franczyzobiorcy kompletny sprzęt do wypieku bułek i zakąsek.

Program szkoleniowy

Dla swoich partnerów Halagarda przygotowała specjalny Program szkoleniowy. Pracownicy sklepu franczyzowego otrzymują rzetelne informacje na temat wszystkich produktów Halagarda, procesu ich produkcji i wypieku oraz wiedzę z zakresu obsługi urządzeń niezbędnych do przygotowania produktu w miejscu sprzedaży. Franszyzobiorca może liczyć także na każdorazowe wsparcie w powyższych kwestiach.

Jak przystąpić do sieci Halagarda?

Warunkiem przystąpienia do sieci franczyzowej Halagarda jest prowadzenie własnej działalności gospodarczej oraz akceptacja warunków wynikających z umowy franchisingu. Partner Halagarda zobowiązuje się do sprzedaży w swoim sklepie wyłącznie wyrobów firmowych Halagarda, stosowania się do zasad ekspozycji towaru, zachowania tajemnicy know-how oraz nie podejmowania działalności konkurencyjnej w stosunku do oferty Halagarda.

Szczegółowe informacje:  Dział handlowy  tel. 609 193 201 lub 609 193 202, e-mail: biuro@halagarda.com.pl