Piekarnia Halagrada - firma z tradycjami

Koncepcja piekarni Halagarda zrodziła się z zamiłowania do pysznych wypieków

Zakłady produkcyjne

Piekarnia Halagarda posiada rozbudowane zakłady produkcyjne, w skład których wchodzą profesjonalne mroźnie, garownie i piece do wypieku. Łączna powierzchnia hal produkcyjnych znajdujących się na terenie głównej siedziby piekarni zajmuje 1600 m kwadratowych. W 2010 roku otwarta została najnowsza część piekarni - deserownia, w której powstają słodkie wypieki Halagarda.

Wyjątkowi pracownicy

Firma Halagarda zatrudnia ponad 120 pracowników, z których większość związana jest z piekarnią od wielu lat. Personel piekarni doskonale rozumie filozofię marki Halagarda i dba o wyjątkową jakość wypieków. Nad rozwojem receptur na nowe, oryginalne produkty czuwają doświadczeni technolodzy.

Linie technologiczne

Piekarnia Halagarda posiada nowoczesne linie produkcyjne w tym linię do wypieku bułek na dużą skalę - Koenig Combi Line. Możliwości produkcyjne urządzenia sięgają 7 tysięcy bułek na godzinę, dzięki czemu firma Halagarda może realizować duże zamówienia dla sieci handlowych. Linia do produkcji bułek Combi Line skonstruowana została według najnowszych trendów w technologii piekarniczej. Doskonała jakość produktów gwarantowana jest dzięki precyzji pracy urządzeń oraz jakości wykończenia elementów ze stali nierdzewnej.