Produkty najwyższej jakości

Wyjątkowy smak wypieków zawdzięczamy oryginalnym recepturom opartym na naturalnych składnikach

Nasza specjalność kajzerka

Produktem charakterystycznym dla piekarni Halagarda jest tradycyjna bułka kajzerka. Swoją popularność kajzerka zawdzięcza sprawdzonej recepturze, dzięki której bułka jest wyjątkowo delikatna w środku i chrupiąca na zewnątrz. Jej smak podkreśla dodatek sezamu lub maku oraz innych zdrowych ziaren.

Nowoczesne metody produkcji

Tworzoną przez lata recepturę kajzerek Halagarda, połączono z nowoczesnymi metodami ich produkcji. Firma uruchomiła nowoczesne linie do wypieku, których możliwości produkcyjne sięgają 7 tysięcy bułek na godzinę. Tak duży potencjał produkcyjny pozwala na elastyczne dostosowanie do potrzeb klientów, realizację nawet największych zamówień, a przede wszystkim na obniżenie cen bułek.

Oferta dla sieci handlowych i gastronomii

Oferta bułek kajzerek skierowana jest przede wszystkim dla sieci handlowych i gastronomii. Kajzerki Halagarda oferowane są w trzech etapach przygotowania produktu: zamrożone surowe (TG) i zamrożone półwypieczone (HB), które mogą być wypiekane bezpośrednio w miejscu sprzedaży oraz w pełni wypieczone (FB).

Rodzaje kajzerek

Kajzerka tradycyjna
tradycyjna bułeczka o charakterystycznym okrągłym kształcie, z delikatnym miękiszem i chrupiącą, złocistą skórką, doskonale smakuje także z dodatkiem ziaren maku lub sezamu.

Kajzerka tradycyjna surowa mrożona
bułeczka zamrożona tuż po wyrobieniu i uformowaniu ciasta.

Kajzerka tradycyjna pół wypieczona mrożona
bułeczka zamrożona po wyrobieniu i uformowaniu ciasta oraz po procesie garowania i wstępnego wypieku.