Piekarnia Halagrada - firma z tradycjami

Koncepcja piekarni Halagarda zrodziła się z zamiłowania do pysznych wypieków

Krakowska Halagarda

Firma Halagarda to krakowska piekarnia rodzinna specjalizująca się w wypieku pieczywa tradycyjnego. Firma działa na rynku od 1993 roku i jest wiodącym producentem pieczywa w Małopolsce. Firma Halagarda zatrudnia ponad 70 osób, posiada 11 sklepów własnych na terenie południowej Polski oraz dostarcza pieczywo do kilkuset sklepów, sieci handlowych i punktów gastronomicznych w regionie.

Pasja do pieczenia

Pomysł otwarcia pierwszej piekarenki Halagarda narodził się we Francji. Właściciele firmy pragnęli przenieść na grunt polski francuską tradycje wypiekania rogalików croissant wprost na oczach klienta. Dzisiaj każdy sklep Halagarda jest wyjątkową małą piekarenką, gdzie Klienci mogą skosztować smacznych wypieków prosto z pieca.

Tradycja i nowoczesność

Wiele lat doświadczenia firmy pozwoliło na połączenie tradycyjnych receptur z nowoczesnymi sposobami wypieku, które usprawniły procesy produkcji i dostaw wybornego pieczywa. Najlepszej jakości składniki oraz technologia produkcji pozwalają produktom Halagarda utrzymywać świeżość przez długi czas.

Nasza specjalność kajzerka

Produktem charakterystycznym dla piekarni Halagarda jest tradycyjna bułka kajzerka. Swoją popularność kajzerka zawdzięcza sprawdzonej recepturze, dzięki której bułka jest wyjątkowo delikatna w środku i chrupiąca na zewnątrz.
Czytaj więcej»