Produkty najwyższej jakości

Wyjątkowy smak wypieków zawdzięczamy oryginalnym recepturom opartym na naturalnych składnikach

Idealne w przerwie na lunch

Lekkie, wytrawne przekąski na bazie ciasta francuskiego lub półfrancuskiego. Ich aromatyczne nadzienia bazują na własnych kompozycjach odpowiednio dobranych warzyw, tradycyjnych wędlin i ziół. Przekąski Halagarda najlepiej smakują na ciepło. Idealne w przerwie w pracy, smaczne i pożywne!

Przekąski na bazie ciasta półfrancuskiego

Mini kapuśniaczki
Małe kapuśniaki z farszem z kiszonej białej
kapusty doprawione cebulą prażoną.

Parówka w cieście
Delikatnie wędzona, otulona ciastem parówka
wieprzowa w sosie pomidorowym.

Pasztecik grzybowy
Ciasteczko półfrancuskie wypełnione mnóstwem
nadzienia z dusznych pieczarek i cebuli.

Pizzerina
Plasterek pysznej szynki przyprawiony odrobiną
słodko-kwaśnej pasty z dojrzałej papryki,
zapieczony w cieście z serem żółtym.

Snack szpinakowy
Półfrancuskie ciastko, którego kwintesencję
stanowi słone szpinakowe nadzienie z dodatkiem
białego sera twarogowego, przyprawione
czosnkiem i pieprzem.

Snack szynkowy
Kilka plasterków wysokiej jakości szynki,
zapieczonych w puszystym cieście półfrancuskim
z dodatkiem sosu francuskiego i odrobiną ziół.

Przysmak mięsny
Półfrancuskie słone ciastko wypełnione farszem
z lekko wysmażonego mielonego mięsa
wieprzowego doprawionego majerankiem
i pieprzem.

Przysmak brokułowy
Delikatne brokuły zapieczone z serem żółtym
na puszystym cieście półfrancuskim
z odrobiną sosu majonezowego.

Przekąski na bazie ciasta drożdżowego

Bułka pizza
Puszysty drożdżowy placek pokryty pieczarkami
i zapieczonym serem żółtym na słodko-kwaśnym
sosie pomidorowym.

Kapuśniaczek drożdżowy
Ciasto drożdżowe z farszem z kapusty białej
kiszonej, przyprawionej pyszną cebulą prażoną.

Pieróg firmowy
Przekąska o charakterystycznym kształcie pieroga
z aromatycznym nadzieniem z szynki, pieczarek
i białek kapusty kiszonej.

Zapiekanka z pieczarkami
Drożdżowa zapiekanka z dodatkiem pieczarek,
sera żółtego morskiego oraz pysznej cebuli
prażonej.

Zapiekanka z szynką
Drożdżowa zapiekanka z dodatkiem pieczarek,
sera żółtego morskiego, pysznej cebuli prażonej
oraz delikatnej szynki.

Przekąski na bazie ciasta francuskiego

Kapuśniaczek francuski
Ciasto francuskie z farszem z kapusty białej
kiszonej, przyprawionej pyszną cebulą prażoną.

Paluszki słone
Delikatne paluszki z ciasta francuskiego
posypane makiem i kminkiem. Idealne jako
dodatek do barszczu czerwonego.